Skoči na vsebino

Svet poganjajo informacije

Pri Cobitu jih vizualiziramo.

Sodimo med večje slovenske ponudnike informacijskih kioskov, terminalov in zaslonov na dotik.

5/5

Informacijski kioski, terminali in zasloni na dotik

Svet se je digitaliziral. Na trgu je vse več naprav, ki informacije vizualizirajo in hkrati omogočajo izvajanje različnih storitev. V našem podjetju že več kot 15 let ponujamo strojno opremo, ki je v podporo različnim gospodarskim panogam. Informacijske kioske, terminale, digitalne oglaševalske table in tudi namenske informacijske naprave najdete v turizmu, hotelirstvu, muzejih, javnem potniškem prometu, razstaviščih, skratka skoraj ni gospodarske panoge kjer informacijski kioski ne najdejo svojega mesta.

SMO ZASTOPNIKI DIGITALNIH INFORMACIJSKIH NAPRAV

Ob nakupu digitalne informacijske naprave nudimo celovito podporo. Pri nas kupite izdelek na ključ. Poskrbimo za dostavo na lokacijo, montažo, redno vzdrževanje in tudi servis po izteku garancijskega obdobja. Glede na potrebe projekta vam izdelamo namensko CMS programsko opremo za urejanje in prikazovanje vsebin.

Spletna stran pointkiosk.si

Pointkiosk

Spletna stran friendlyway.si

Friendlyway

IZPOSTAVLJAMO

Kiosk nomyu

Zunanje informacijske table

Odlikuje jih ohišje, ki je posebej zaščiteno proti vandalizmu in dodatno prilagojeno na zunanje vremenske vplive. Vgrajeni so zasloni z visoko svetilnostjo za nemoteno delovanje tudi na neposrednem soncu.

Kiosk luminum

Samostoječi zasloni za notranjo uporabo

Informacijski zasloni na dotik, omogočajo interakcijo kot tudi neposredno oglaševanje oz. informiranje. Primerni so za razstavišča, hotele, restavracije, prodajna mesta, kongresno dejavnost, itd.

Kiosk quartz

Informacijski
terminali

Svoj potencial pokažejo na lokacijah, kjer so postavljeni kot informacijski podporni sistemi, najpogosteje v javnih ustanovah. Najdemo jih v muzejih, knjižnicah, zdravstvenih domovih, šolah, fakultetah…

Kiosk transact

Informacijski
kioski

Kot že samo poimenovanje pove, gre za naprave, ki služijo plačevanju in naročanju različnih storitev. To omogoča posebej nameščena strojna oprema kot npr. čitalci bančnih kartic, termični tiskalniki, itd.

Pišite nam!
  Naslov

  COBIT d.o.o.
  Sedejeva ulica 4
  p.p.566, 5102 Nova Gorica (SI)

  KONTAKT

  LOKACIJA

  Scroll to top