NEOSERV.si

Spoštovani uporabniki!

V podjetju Avant.Si d.o.o. (NEOSERV.si) smo v marcu 2024 prevzeli dejavnosti podjetja Cobit d.o.o. Poskrbeli bomo za nemoteno delovanje vseh vaših storitev ter razvoj še boljših in zmogljivejših rešitev.

Obiščite našo spletno stran

Dostop do novega naročniškega centra

info@neoserv.si

24 ur na dan, vse dni v letu.

059 335 000

Vsak delovnik od 8. do 18. ure.

Baza znanja

Navodila, nasveti in zanimivosti.

NEOSERV.si

Smo eden izmed največjih ponudnikov domen in spletnega gostovanja v Sloveniji. Že več kot 21 let nudimo inovativne in zanesljive spletne rešitve, ki jim zaupa več kot 18.000 zadovoljnih naročnikov.

Za vaše storitve skrbi več kot 15 strokovnjakov. Naša ekipa vam pomaga najti rešitev vseh vaših izzivov na spletu.

Registracija domen

Pri NEOSERV vam nudimo registracijo več kot 1.000 domen po najnižjih cenah v Sloveniji. Registrirajte svojo domeno še danes!

Spletno gostovanje

Bliskovito hitro, varno in zanesljivo spletno gostovanje s tehnologijo LiteSpeed. Zaupa nam že več kot 18.000 naročnikov.

SSL certifikati

Naročite SSL certifikat za zaščito povezave med vašo spletno stranjo in njenimi obiskovalci. Za namestitev SSL certifikata bomo poskrbeli mi.

E-poštno gostovanje

Za vse, ki želite e-poštni predal z lastno domeno, vendar ne potrebujete prostora za spletno stran. Preverite naše akcijske pakete!

VPS strežniki

Visoko zmogljivi VPS strežniki z možnostjo številnih dodatkov in razširitev. Izbirajte med vzdrževano in nevzdrževano storitvijo.

Video pohvale

Od naših zadovoljnih naročnikov smo zbrali že več kot 3.000 pohval. Nekateri od njih so posneli celo video pohvale. Vabimo vas, da si jih ogledate!

Obiščite našo spletno stran

AVANT.SI d.o.o.

Poslovna cona A 49
4208 Šenčur

© 2024 – AVANT.SI d.o.o. – Vse pravice pridržane.